"Als je op zoek bent naar een brouwevent, dan ben je bij de Heuzen op het juiste adres.  Onze bierliefhebbers komen op locatie om hun kennis te delen met een groep enthousiastelingen. We komen langs met alle benodigde apparatuur. Van pannen tot branders, van mout tot hop en van gasflessen tot bier om te proeven, wij regelen het voor jou! Het enige wat we nodig hebben is een plek om te brouwen en een kraan met warm en koud water. Wij bezorgen je een geslaagde dag die je niet snel zult vergeten."

"In het Twentse Hengelo staat de bakermat van onze organisatie. Een mini brouwerij van alle gemakken voorzien. Hidde en Bastiaan hebben de eerste jaren hier hun bier gebrouwen en geperfectioneerd. Menig Tripel, Meibock, Weizen, IPA zijn, naast vele andere proefbieren, in de flessen gebotteld. Kwaliteit staat voorop, met direct daar achteraan het plezier om samen te brouwen."

"Als je voor een vriendengroep een leuk uitje zoekt moet je zeker contact met ons leggen. De Heuzen hebben een samenwerking met een pension in het mooie Thüringen. De oude glasblazerij is omgebouwd naar een mooi pension. Vanuit deze locatie is een bezoek aan Erfurt een must, maar kunnen we ook bier brouwen. In de oude glashut zorgen we voor een mooie ervaring in het bierbrouwen. Naast dit event is het mogelijk om  te barbecuen,  onder begeleiding een wandeling te maken naar de Schneekopfhütte en vele andere mogelijkheden. We denken graag met je mee om het weekend een passende invulling te geven. "

Ervaringen

caret-down caret-up caret-left caret-right
"Ultieme teambuilding" Hengelo, Overijssel

"Wat een geweldige belevenis! Met een groep hebben we samen het hele brouwproces doorlopen. Vooral het afwegen en schroten wat precisiewerk. De lunch was door locatie eigenaar goed geregeld"

"Leuk dagje uit" Bolsward, Friesland

"In het mooie Friesland hebben we samen een mooi dagje gehad. We hebben veel geleerd over bier en alles wat erbij komt kijken. Badankt Hidde en Bastiaan voor jullie duidelijke uitleg. Zeker een aanrader!"

"Geweldig vriendenweekend" Gehlberg, Duitsland

"We zijn met een groep van 6 man onder begeleiding van De Heuzen naar Gehlberg geweest. Echt een super weekend!! De tour door Erfurt en de wandeling naar de Schneekopf waren leuk, maar de kroon was toch wel het bierbrouwen in de ouderwetse hut van de glasblasers."